За Нас

Билтекс" ООД основана през 2002 година. Занимава с производство на работни облекла и лични предпазни средства за почти всички сфери от тежката и леката промишленост, като набляга основно върху удовлетвореността на клиентите във всички етапи от производствения процес и стремежа за създаване на дългосрочни взаимоотношения с клиентите, основани на взаимно доверие.

Фирмата предлага широка гама от продукти и услуги, обслужващи производителните сектори в различни области на работа. При нас ще намерите летни и зимни работни облекла, униформи за персонала (медицински, сервитьорски, готварски), както и защитно работно облекло срещу висока температура, обувки, ръкавици  Използваме анатомични, ортопедични и антибактериални материали за всички наши продукти.

Фирмата работи и по поръчка, както така и с индивидуални мерки за всеки клиент, извършва и поставяне на фирмен знак (бродерия) и ситопечат

 

Разполагаме с богата гама лични предпазни средства за дихателните пътища, за защита на главата, продукти за защита на очите, както и работни обувки, и обувки с метално бомбе.